CHINEES INDISCH RESTAURANT LOTUS

CHINEES INDISCH RESTAURANT LOTUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 484 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Lotus. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 20:29 Voor een zondag bestelling, onder het mom zo snel mogelijk, heeft het er toch 2u over gedaan om bezorgd te worden. Eten was lauw en erg flauw van smaak. Terwijl we vorige keer heerlijk gegeten hebben. Porties waren zoals gewoonlijk meer dan genoeg.
18 jun 2022 om 20:18 Eerste keer dat we hier bestellen, maar was heel lekker . Tot gauw zou ik zeggen.
12 jun 2022 om 22:07 Altijd heerlijk eten Geweldig restaurant Bezorging perfect
10 jun 2022 om 23:31 Het was erg lekker. En voor ons de eerste keer dat we bij Lotus iets hebben besteld, maar zeker niet de laatste keer.
10 jun 2022 om 20:52 Dit keer super ze belden zelfs of ze eerder mochten komen ,wat wij zeker konden waarderen tijd stond op 17.45,maar ze kwamen na telefonisch contact vanuit hun was het eten er om 17.05 ,top vandaag
8 jun 2022 om 19:55 Eten besteld voor half 6 en om kwart over 5 hadden wij lekker warm eten!
7 jun 2022 om 7:25 Eten was van goede kwaliteit, alleen niet wat we besteld hadden. Bezorgtijd van 1,5 uur vind ik wel erg lang hoewel wel aangegeven.
2 jun 2022 om 20:26 Eten was super lekker, 30 min voor aankomst tijd was het er. Telefonisch contact wegens verkeerd huisnummer, zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon!
29 mei 2022 om 20:39 Bestelling gedaan 18u36 en niet geleverd Het nu 20u 37 heb gebeld waar het blijft je betaalt wel 58 euro en ze bezorgen niet
29 mei 2022 om 7:53 Eten was lekker, wel 40 min. Te laat en niet heel warm
27 mei 2022 om 19:23 Snelle bezorging (zeker een halfuur eerder dan mijn thuisbezorgd app aangaf) en heerlijk warm eten.
27 mei 2022 om 19:08 Het eten was goed warm en zeer smakelijk