CHINEES INDISCH RESTAURANT LOTUS

CHINEES INDISCH RESTAURANT LOTUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 243 beoordelingen
25 okt 2020 om 21:53 Anderhalf uur wachten op lauw eten, wat nou ook niet echt van kwaliteit was. dat was de eerste en laatste keer. Was ronduit slecht. Jammer.
23 okt 2020 om 19:33 Zoals altijd prima en op tijd
22 okt 2020 om 21:57 Ik heb meer als een half uur buiten bij de poort staan wachten op mijn eten en het was ook nog niet eens goed warm erg slecht dit
22 okt 2020 om 20:58 Bezorgtijd 120 minuten. :-( Volgens ‘thuisbezorgd’ 49 min. Nogal groot verschil. Telefonisch contact. Reactie ‘klacht bij bezorger aangeven’. Respons bezorger: ‘ik bezorg maar alleen’. Alsof de bezorger er iets aan kan doen. 2 mensen gefrustreerd.
22 okt 2020 om 19:45 Etah was echt lekkah
21 okt 2020 om 20:07 Te eerste was het te laat en ten 2de was niet te eten en alles bijna koud
18 okt 2020 om 23:34 De bezorgtijd kwam perfect overeen met de aangegeven tijd. Ik werd zelfs gecontacteerd om te zeggen dat er iets op was en ik als ik dit echt wou 15 min langer moest wachten. Uiterst correct deze keer. En op zondag is het gewoon wat langer wachten.
17 okt 2020 om 20:17 Het eten was goed warm en buitengewoon smakelijk
14 okt 2020 om 22:03 adres goed doorgegeven maar bezorgen in een andere straat met het zelfde huisnummer.. gelukkig was deze oude man bereid het met de fiets te brengen anders had ik mijn bestelling niet gehad. Adres stond goed op de bestelbon, niet goed gelezen.
11 okt 2020 om 21:42 Zeer lekker zoals altijd, echter in tegenstelling tot de vorige keren een ontzettend lange wachttijd. Wel vriendelijk bij levering
9 okt 2020 om 19:15 Geen klachten smakelijk gegeten
3 okt 2020 om 21:08 Mocht wel warmer zijn verder heerlijk