CHINEES INDISCH RESTAURANT LOTUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Lotus. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 19:32 Heerlijk was het weer. Bezorgtijd zou wat korter kunnen maar zou ik het sneller willen hebben, zou ik het ook zelf kunnen halen.
11 jun 2024 om 20:34 Bijna twee uur te laat bezorgd! Ik kan niet kiezen voor meer dan 90 min te laat En de bestelling klopte niet, geen oplossing vanuit het restaurant. Bezorgster zei je had kunnen annuleren, maar dame aan de telefoon zei nee want het staat al klaar.
11 jun 2024 om 19:52 Bami groot was erg weinig drrie kwart gevuldl smaken kunnen beter bezorger erg vriendelijk
9 jun 2024 om 19:28 Bestelling kwam belachelijk laat. En geen excuses of compensatie.
8 jun 2024 om 19:56 Heerlijke smaken en lekker warm bezorgd.
2 jun 2024 om 19:58 De inktvis was lekker
15 mei 2024 om 19:51 Kroepoek vergeten... wordt wel netjes opgelost maar je moet toch weer eerst bellen.
11 mei 2024 om 19:25 Lekker pittig en warm!
9 mei 2024 om 20:18 Keurig netjes op tijd. Besteld rond 16:45 met de vraag 18:15. Stond 18:10 keurig netjes voor de deur met heerlijk vers eten. Net als iedere keer weer een succes.
5 mei 2024 om 19:46 De bezorgtijd was ruim 2 uur… 16:45 besteld, 18:47 bezorgd.
4 mei 2024 om 9:42 Goed verzorgd, warm en 15 min voor tijd bezorgd. En smakelijk gegeten!
28 apr 2024 om 9:40 Gadogado was water ipv pindasaus